زیدآبادی با تخریب یادداشت حسین شریعتمداری «حامی حاکمیت دوگانه» به کاه دان زد!
مدیرمسئول هشدارنیوز نوشت : احمد زیدآبادی با مطلبی کوتاه با تیتر «حامی حاکمیت دوگانه!» در #تخریب #یادداشت سخنان حاج حسین شریعتمداری در نقد فاکتور نمودن کابینه دولت پزشکیان به نام رهبری نوشته که حقیر را متحیر ، شگفت زده و به شدت نسبت به سطح پایین بینش سیاسی ایشان نا امید کرده است .
زید آبادی نوشته است :
حامی حاکمیت دوگانه!
روزنامۀ کیهان از “ناهماهنگی” وزیران کابینۀ آقای پزشکیان با رهبری چه سودی میبرد که از اعلام “هماهنگی” آنها این همه به خشم آمده است؟ اگر سود و منفعت این گروه در “حاکمیت دوگانه” است، خب چرا پیش از این، با آن دشمنی میکرد؟
حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان بعد از سخنان آقای #پزشکیان در مجلس برای کسب رای اعتماد وزراء و نسبت دادن تایید #رهبر_انقلاب در قبال یکی دو وزیر و سوء استفاده عناد ، نفاق و ضد انقلاب که ببینید دموکراسی در ایران نیست و رهبری امور را در دست دارد و دوستان اصلاح طلب زید آبادی در داخل در این موضوع ، که قطعا بعد از خدایی نکرده ناکارآمدی و یا ناتوانی دولت ممکن است کابینه را به رهبری نسبت داده که مسبوق میباشد و پروپاگاندا کنند که دیدید نگذاشتند و … ، اعلام خطر و یا تذکر نموده است .
مدیر کیهان «حسین شریعتمداری» معتقد است شان رهبر انقلاب بالاتر از این نسبت ها است و اساسا بجز یکی دو وزارتخانه که قانونا برای معرفی به مجلس باید با رهبری مشورت کنند ، حمایت از همه دولت ها در طول دوران رهبری رهبر انقلاب در دستور کار رهبر معظم انقلاب بوده است .
زیدآبادی که صرفا از روی اوقات بیکاریِ زیاد به واسطه #بازنشستگی هر از گاهی قلم های مشکوکی بر سطور می راند ، اینبار هم بدون توجه به واقعیت ها و مسلمات معاندین و منافقین و هم باندی های خود که از کاه کوه می سازند ، عمق محتوای یادداشت مدیر مسئول کیهان را نادیده گرفته و به سطحیات سیاسی و تکراری متمرکز شده است.
زیدآبادی خوب می داند اساسا بحث کیهان #حاکمیت_دو_گانه نیست که فردی مانند شریعتمداری که امتحان پس داده فرهنگ اصیل انقلاب است بخواهد اصرار به ناهماهنگی کابینه با رهبر انقلاب و با خشم سودی در این زمینه دنبال کند .
اتفاقا شریعتمداری از ماهیت افرادی مانند زیدآبادی ها مطلع است که در موقعیت ها و زمان های ممکن ، از هر فرصتی برای تهدید استفاده خواهند کرد و چه بسا این سبقه حاکمیت دوگانه را در کنش های همین زید آبادی ها مثل روز روشن پر واضح و آشکارا مشاهده کرده است که این نگرانی موجب تذکر یادداشت گونه وی شده است .
#هادی_امانی
https://t.me/amani_hadi


























