ماجرای هر نماینده مجلس و بودجه ۲۵ میلیاردی
ماجرای بودجه ۲۵ میلیاردی پیش بینی شده به ازای هر نماینده مجلس چیست؟/نقش نمایندگان در مصرف این اعتبار صرفاً مشورتی است و اعتبار در اختیار آنان نیست
🔸قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، اعتباری بالغ بر ۷۵.۵۰۰ میلیارد ریال (۲۵۰ میلیارد ریال به ازای هر یک از نمایندگان مجلس) تحت عنوان “اعتبار متوازن ۲” در جدول شماره “۱۰-ج” به منظور تکمیل طرح ها و پروژه های استان ها پیش بینی کرده است.
🔸براساس ابلاغیه ای که امور استانهای سازمان برنامه و بودجه به واحدهای استانی این سازمان ابلاغ نموده است، در توزیع این اعتبارات اولویت با تکمیل پروژه های نیمه تمامی است که دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد باشند.
🔸در ابلاغیه مذکور صرفاً به “کسب نظر مشورتی نمایندگان حوزه های انتخابیه” در مصرف این اعتبارات تاکید شده است و اعتبارات پیش بینی شده بطور مستقیم در اختیار نمایندگان قرار نمی گیرد.
🔸شایان ذکر است شواهد موجود حکایت از آن دارد که اعتبارات مذکور در حال حاضر به دلیل طولانی شدن روند ارسال اطلاعات پروژه ها و طرح ها به سازمان برنامه و بودجه و به تبع آن جمع بندی نشدن آن، عملاً در هیچیک از استانها تخصیص نیافته و جذب نشده است.


























