• آخرین
  • روند
  • همه
  • کسب و کار
  • علمی
  • آموزشی
هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و نابودتان می‌کنیم

هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و نابودتان می‌کنیم +فیلم

2024-01-05
خاطره جالب مخبر از حافظه عجیب رهبر شهید

خاطره جالب مخبر از حافظه عجیب رهبر شهید

2026-10-20
خودتحقیر نباشیم؛ پیروزی‌هایمان در جنگ را ببینیم!

خودتحقیر نباشیم؛ پیروزی‌هایمان در جنگ را ببینیم!

2026-10-20
پاسخ سردار ابن‌الرضا به ترامپ درباره استفاده از مادر بمب‌ها

پاسخ سردار ابن‌الرضا به ترامپ درباره استفاده از مادر بمب‌ها

2026-10-17
دو تهدید بزرگ که یکیش خیلی خطرناکه / تحلیل هادی امانی

دو تهدید بزرگ که یکیش خیلی خطرناکه / تحلیل هادی امانی

2026-10-15
سخنگوی سپاه: حمله ۱۶ تیرماه به نفتکش‌ها خود سرانه نبود و در پاسخ به نقض عهد آمریکا انجام شد

سخنگوی سپاه: حمله ۱۶ تیرماه به نفتکش‌ها خود سرانه نبود و در پاسخ به نقض عهد آمریکا انجام شد

2026-10-15
صلح به هر قیمت؛ نقدی بر مواضع کرباسچی، مرعشی و ظریف و جریان رسانه‌ای تضعیف‌کننده قدرت ملی

صلح به هر قیمت؛ نقدی بر مواضع کرباسچی، مرعشی و ظریف و جریان رسانه‌ای تضعیف‌کننده قدرت ملی

2026-10-15
آقای علوی! با برچسب‌زنی سیاسی، نمی‌توان صدای منتقدان را خاموش کرد

آقای علوی! با برچسب‌زنی سیاسی، نمی‌توان صدای منتقدان را خاموش کرد

2026-10-14
بازی شطرنج چهاربعدی روسیه و ایران

بازی شطرنج چهاربعدی روسیه و ایران

2026-10-13
میلیاردها دلار سلاح غربی،ناتوان در برابر یمنی‌ها!

میلیاردها دلار سلاح غربی،ناتوان در برابر یمنی‌ها!

2026-10-13
اعتراف رئیس‌جمهور به زخمی که دو دهه درباره آن هشدار دادیم! / شرکت های زیان ده دولتی!

اعتراف رئیس‌جمهور به زخمی که دو دهه درباره آن هشدار دادیم! / شرکت های زیان ده دولتی!

2026-10-13
صلح‌طلبی یا عادی‌سازی عقب‌نشینی؟!

صلح‌طلبی یا عادی‌سازی عقب‌نشینی؟!

2026-10-12
قضیه یک «اصولگرای خاک بر سر»

قضیه یک «اصولگرای خاک بر سر»

2026-10-12
ظریف و تناقض‌های دیپلماسی؛ از مائو تا عربستان، چه کسی باید پاسخ‌گوی هزینه‌های سیاست خارجی باشد؟ / پرسش هایی از جواد ظریف!

ظریف و تناقض‌های دیپلماسی؛ از مائو تا عربستان، چه کسی باید پاسخ‌گوی هزینه‌های سیاست خارجی باشد؟ / پرسش هایی از جواد ظریف!

2026-10-11
  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • درباره ما
پنج‌شنبه, اکتبر 22, 2026
  • ورود کاربر
  • ثبت نام
هشدارنیوز
  • صفحه نخست
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
هشـدار نیـوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه مقاومت

هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و نابودتان می‌کنیم +فیلم

سرلشکر سلامی:

3 سال قبل

هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و نابودتان می‌کنیم

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در مراسم تشییع پیکر شهدای انفجار تروریستی کرمان در پاسخ به درخواست مردم برای انتقام گفت: چشم. انتقام همه شهیدانمان گرفته خواهد شد.

بر کرمان حوادث سخت و دردناکی در طول دهه‌های گذشته، گذشته است

فرمانده‌ کل سپاه پاسداران صبح امروز در آیین اجتماع مردمی، گرامیداشت و وداع با پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان که در مصلی بزرگ امام علیه السلام شهر کرمان برگزار شد، با تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان بی‌دفاع و زائران دلباخته اسطوره فراموش نشدنی تاریخ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به پیشگاه حضرت ولیعصر (عجل)، رهبر عزیز و عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شریف، وفادار، غیرتمند، باتعصب، رئوف و با عاطفه ایران اسلامی به‌ویژه مردم شریف، کریم و نجیب استان کرمان، دیار کریمان و خانواده شهدا که نور چشمان ملت ایران و امت اسلام و جهان بشریت هستند، اظهار داشت: بر کرمان حوادث سخت و دردناکی در طول دهه‌های گذشته، گذشته است و من در تمام این حوادث در کنار این مردم و شاهد هنرنمایی روح صبر و استقامت و توکل و نجابت و مظلومیت برای مردم کرمان بودم.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000865/nf00865092-1.mp4

کرمان نه فقط دیار شهیدان که دیار شهادت و مشهد شهیدان ماست
وی با بیان اینکه ما شکوه صبر، عظمت نجابت، بزرگی، وسعت ایمان و امواج بلند مهربانی، وفاداری و فداکاری را در سیمای مردم کرمان به خوبی دیده‌ایم، گفت: کرمان نه فقط دیار شهیدان که دیار شهادت و مشهد شهیدان ماست.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در سالگرد بدرقه آسمانی آن فرمانده بزرگ شاهد عروج 85 نفر دیگر از کاروان شهیدان به عرش اعلی هستیم، ادامه داد: این شهیدان نزد پروردگار روزی می‌خورند و این بشارت قرآن است.

انتقام ‌همه شهیدان گرفته خواهد شد
وی با بیان اینکه همه ملت ایران در این روزها در حزن و اندوه است و یک ملت از جای بر می‌خیزد تا اسلام و درخشش طلوع منور خورشید دین را در گستره جهان ببیند، افزود: « إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ» انتقام ‌همه شهیدان گرفته خواهد شد.

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه انتقام این شهیدان قبل از شهادت از دشمن گرفته شده است، ادامه داد: ما با یک آرایش و زنجیره به هم پیوسته با شیاطین بزرگ و کوچک عالم در نبرد هستیم؛ نبرد بین اسلام و کفر یک حقیقت انکار ناپذیر در صفحه امت اسلام و ایران است و این شهادت‌ها پژواک شکست‌های سختی است که طی این سال‌ها بر پیکره دشمن وارد شده است.

دشمنان را شکست‌های خفت‌بار بدرقه کرده‌ایم
وی خطاب به دشمنان گفت: فکر نکنید که امت اسلام دست بسته بودند و خدا دست‌های ما را به روی دشمن باز کرده است؛ با قدرتی به نام آمریکا در طول چند دهه اخیر در نبرد واقعی بودیم اما در تمام این نبردها آنها را با شکست‌های خفت بار بدرقه کرده‌ایم.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ببینید چه بر سر آنها آمده است، افزود: 135 هزار نیروی نظامی را در عراق آورده بودند، شکست خوردند و حاج قاسم آمریکا را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت و عراق از شر سلطه آمریکا نجات یافت.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000865/nf00865092-2.mp4

هیچ مقام آمریکایی نمی‌تواند در هیچ بلاد اسلامی پا بگذارد
وی با اشاره به اینکه آمریکا از شکست خوردگان این سیاست است؛ آنها در افغانستان هم شکست خوردند، خاطرنشان کرد: آنها می‌خواستند در لبنان حزب‌الله را از صفحه سیاسی ساقط کنند اما امروز همگان قدرت آن را می‌بینند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه آنها می‌خواستند نظام سوریه را فرو‌بپاشند، اما سوریه ماند و آمریکا رفت، ادامه داد: ما را تحریم کردند تا ملت ایران را فلج کنند اما  تحریم آنها شکست خورده است.

وی با اشاره به اینکه امروز آنها خلیج فارس و منطقه را تقریباً تخلیه کردند و هیچ مقام آمریکایی نمی‌تواند در هیچ بلاد اسلامی پا بگذارد در حالی که قبلاً برای آنها فرش قرمز پهن می‌شد، افزود: امروز تسلط بر مسلمانان غیرممکن شده و آنها راهبردی‌ترین منطقه جهان را از دست دادند.

طوفان الاقصی شکست پذیری این رژیم جعلی را به زیبایی نشان داد

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی که سیاست نیل تا فرات را در سر داشت و می‌خواستند یک ملت را دفن کنند امروز شاهد هستیم که ملت قهرمان فلسطین به برکت شهادت قهرمان نامدار اسلام و همه مبارزان فلسطینی چگونه در مرز بقا قرار گرفته است، گفت: طوفان الاقصی شکست پذیری این رژیم جعلی را به زیبایی نشان داد.

وی با اشاره به اینکه تانک‌ها زده می‌شود و روزانه تعدادی زیادی از آنها کشته می‌شوند و دیگر جای امنی در آن سرزمین برای اسرائیل نیست، ادامه داد: داعش محصول سیاست آمریکا در جهان اسلام بود؛ داعش می‌خواست یک نقشه جدید ترسیم کند و رویای او خلافت در بلاد اسلامی بود.

امروز نقطه‌ای به اندازه سر سوزن در اختیار داعش نیست
سرلشکر سلامی با بیان اینکه به فرماندهی شهید ما قاسم سلیمانی آتشفشان تکفیر خاموش شد و امروز نقطه‌ای به اندازه سر سوزن در اختیار داعش نیست و ناپدید شدند، تصریح کرد: امروز در نقشه سیاسی جهان هیچ اثری از آنها نیست و مفقود و پنهان هستند؛ اینها فقط می‌توانند به عنوان عوامل آمریکا و صهیونیسم عمل کنند.

وی با بیان اینکه اگر مرد هستید با ما بجنگید؛ چرا زنان و کودکان مظلوم و بی‌گناه را می‌کشید، اگر مرد هستید بیایید واضح و آشکار با ما طرف شوید، ادامه داد: شما مردان تقابل روبه‌رو با اصحاب صبر و استقامت نیستید؛ شما می‌گویید پیرو سنت پیامبر (ص) هستید؛ پیامبر بزرگوار اسلام(ص) رحمت العالمین بود؛ در کجای قرآن جواز کشتن کودکان و زنان بی‌گناه صادر شده است.

https://cdn.jahannews.com/images/docs/files/000865/nf00865092-3.mp4

هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و نابودتان می‌کنیم
فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شما قرآن را می‌خوانید و حفظ می‌کنید، ادامه داد: مگر در قرآن نیامده است که کشتن یک کودک بی‌گناه معادل از بین بردن بشریت است.

وی با بیان اینکه هر کجا باشید شما را پیدا خواهیم کرد و قرآن فرموده است «با ناپدید شدن نمی‌توانید از عذاب الهی دور شوید»، افزود: بدانید اگر هزار سال هم عمر کنید، شما را خواهیم یافت؛ ملت ایران بدانند ما در یک نبرد بزرگ هستیم، می‌ایستیم و آنها را هر روز شکست خواهیم داد و حتی اجازه ذره‌ای سیطره دشمن را نخواهیم داد و به فضل الهی فاتح قله‌های جدید خواهیم بود.

ضرباتی “سنگین، سخت و غیر‌قابل تحمل” به آمریکا و اسرائیل وارد کردیم
سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه این را بدانید ضرباتی که آنها دریافت کردند سنگین، سخت و غیر قابل تحمل بوده است، گفت: این شهادت‌ها بازتاب شکست‌های سختی است که بر پیکره استکبار وارد شده است و به فضل الهی انتقام این شهیدان گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه مقامات صهیونیستی هیچ راهی برای فرار از این باتلاق ویرانگر ندارند، افزود: آنها بر سر دو راهی گرفتارند؛ بمانند یا بروند شکست خورده هستند.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه ما اصحاب شهادت هستیم و با این شهادت‌ها از میدان جدا نمی‌شویم، ادامه داد: دشمنان بدانند که ملت ایران، ملتی نیست که با شهادت در مقابل دشمن کرنش کند.

به دنبال تحقق فرمان رهبری پیش خواهیم رفت
وی با بیان اینکه تسلی رهبر معظم انقلاب را دیدیم و فرمان مقام معظم رهبری را شنیدیم و به دنبال تحقق فرمان رهبری پیش خواهیم رفت، گفت: این از قبل من کوچک خادم و سرباز کوچک شما صادر می‌شود و خام پای شما را می‌بوسم و به چشمان می‌مالم و درد و بلای شما به جان بنده حقیر.

برچسب: حادثه تروریستی کرمانسرلشکر سلامی
پست قبلی

مراکز نظامی دشمن طی ۹۰ روز زیر آتش سنگین قرار دارد/ واکنش به ترور العاروری حتمی است

پست بعدی

قزلجه هم تایید شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین
معادله «باخت-باخت» آمریکا و متحدان در برابر پهپادهای ایرانی

معادله «باخت-باخت» آمریکا و متحدان در برابر پهپادهای ایرانی/تهدید ترسناک تکثیر پهپادی در شبکه‌ی نیابتی ایران +عکس

2023-09-09
تیراندازی در عزا جان شاعر خوزستانی را گرفت/ ویدئو

تیراندازی در عزا جان شاعر خوزستانی را گرفت/ ویدئو

2023-09-10
تصاویر و مشخصاتی از موشک پرسه زن انتحاری با قدرت تخریب بالا

موشک پرسه‌ زن انتحاری ایران + تصاویر

2023-09-04
ضربه امنیتی بزرگ به شبکه موساد در خرابکاری ناکام و شکست خورده گسترده اسرائیل در صنایع موشکی ایران + فیلم

ضربه امنیتی بزرگ به شبکه موساد در خرابکاری ناکام و شکست خورده گسترده اسرائیل در صنایع موشکی ایران + فیلم

2023-08-31
آذر منصوری رئیس غیر قانونی جبهه اصلاحات

آذر منصوری رئیس غیر قانونی جبهه اصلاحات به گوترش نامه نوشت و 2 نکته

2
محمد مهاجری ؛ نقد یا پروژه سیاسی؟

کثیف‌ترین ائتلاف تاریخ از ترس

2
قابل توجه حسن آقامیری ،برهانی و مهدی نصیری ، کلیپ رو دیدید و نمردید مرد نیستید

قابل توجه حسن آقامیری ،برهانی و مهدی نصیری ، کلیپ رو دیدید و نمردید مرد نیستید

1
تجاوز باکو به ارمنستان

برخی نمایندگان لیست ائتلاف اصولگرا دلباخته رسانه های اصلاح طلب

1
خاطره جالب مخبر از حافظه عجیب رهبر شهید

خاطره جالب مخبر از حافظه عجیب رهبر شهید

2026-10-20
خودتحقیر نباشیم؛ پیروزی‌هایمان در جنگ را ببینیم!

خودتحقیر نباشیم؛ پیروزی‌هایمان در جنگ را ببینیم!

2026-10-20
پاسخ سردار ابن‌الرضا به ترامپ درباره استفاده از مادر بمب‌ها

پاسخ سردار ابن‌الرضا به ترامپ درباره استفاده از مادر بمب‌ها

2026-10-17
دو تهدید بزرگ که یکیش خیلی خطرناکه / تحلیل هادی امانی

دو تهدید بزرگ که یکیش خیلی خطرناکه / تحلیل هادی امانی

2026-10-15

خبرنامه

نرخ ارز

هشـدار نیـوز

Copyright © 2023 Hoshdarnews.ir.

پیمایش

  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • درباره ما

ما را دنبال کنید

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • فرهنگ و هنر
  • مدیریت شهری

Copyright © 2023 Hoshdarnews.ir.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟ ثبت نام

ساخت حساب کاربری!

فرم زیر را برای ثبت نام تکمیل نمایید

همه فیلد ها ضروری اند وارد شدن

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن